КРАЇНАДОБРОЇ ВОЛІ


+ 38 (066) 912 23 99

КРАЇНАДОБРОЇ ВОЛІ


Співпраця заради майбутнього громади

Illustration

Наша робоча зустріч стала початком чогось особливого для Березанської громади – Фонд ”Країна доброї волі” і міська рада об'єдналися для спільних дій. Ми зібралися, щоб відкрити нові горизонти співпраці та розробити проєкти, які згуртують нашу громаду. Колектив Фонду продовжить підтримувати і розвивати жіночі спільноти, а також сприятиме об’єднанню молоді навколо ідей і цінностій організації. 
Рік, що минув, був сповнений викликів, але і досягнень. Розуміємо, що війна непропорційно впливає на життя людей. Ми поділилися нашими досягненнями та планами на цей рік, а розмова про спільні місцеві ініціативи, була наповнена натхнення. 
Від підтримки наших захисників до екологічних проєктів – ми знаходимо шляхи, як зробити нашу громаду сильнішою.Олег Сивак, в.о. Березанського міського голови, розповів про плани і проєкти, які чекають на громаду: чиста й збалансована за своїм мінеральним складом питна вода у школах, енергозбереження та зелена енергетика, розвиток спорту і медичної допомоги, та мости дружби з іншими громадами для спільних дій зі збереження культурної спадщини та природи. Його віра в те, що разом ми можемо зробити наше місто комфортним, а громаду самозарадною — вражає.
Тетяна Чернюк, наша невтомна директорка, підкреслила, що Фонд ”Країна доброї волі” завжди мав ”зелене” світло для реалізації волонтерських, благодійних ініціатив та швидкого реагування на потреби спільнот. Маємо чіткі та зрозумілі цілі. Готові діяти. Наші плани сповнені амбіцій зробити життя у рідному місті щасливим для всіх і кожного.Радіємо, що ця співпраця — крок у майбутнє Березанської громади, де кожна людина відчуватиме підтримку, повагу та впевненість у завтрашньому дні. 
Долучайтеся і ви до волонтерського корпусу Фонду!Крокуємо разом до змін!

Made with